Underbar dag

Idag har det varit en riktigt skön dag... innehållsrik, nyttig o mysig!

Öppnade på jobbet... så 5.15 ringde klockan.... uscha... men jaja.. det var bara att gå upp.
Jobbdagen gick bra.. o den slutade redan kl 13.15
då gick ja promenad... o köpte glass... sedan en promenad på den oerhört vackra kyrkogården som ligger där vi bor.

Sedan bar det hemåt... hem till en flyttpackarlägenhet =)
såhär kommer ja få leva ett par veckor... men den som väntar på nåt gott ;)...

Men en vacker glimt i det hela var de fina klarbärsträdsgrenarna vi fått av C&R som hade slagit ut när ja kom hem... e det inte vackert? =)


Väl hemma var det ju meningen att ja skulle fortsätta flyttpacka... men det var ja inte ett dugg sugen på när det var så fint väder... så ja gick ut o satt mig på balkongen o solade lite istället...
där hann ja väl sitta i ca en kvart innan ja kände mig rastlös.... så då satt ja igång me ett annat projekt istället.... projekt: städa balkongen =) den måste ju va fin tills mamma kommer.... ja hann inte hela idag... men det blev bra fint ändå =)

fin utsikt o mellanmål på balkongen efter duktig städning var inte heller helt fel =)


när ja satt där i den underbara solen fick ja lust att laga nån god mat... så lite letande i mysiga kokböcker för att kombinera o hitta på nåt roligt recept ägnade ja en stund åt =)


Till middag blev det en påhittad kycklingpaj med färsk basilika, soltorkade tomater, färska tomater, fetaost, rödlök, i.... till det serverdes en god sallad med spenat, tomat, majs o sockerärtor
Kan berätta att den blev kanongod... o kommer absolut att tillvekas igen =)
Då John är på middag me jobbet fick ja äran att bjuda Maria på middag istället... lite vitt vin lyxade vi till det med oxå...en jättetrevlig kväll, med djupa diskussioner o glada skratt =)



Nu har ja målat naglarna med en fransk manikyr... funderat på vad ja ska ha på mig imorrn.... för efter jobbet imorrn ska ja på en liten afterwork.... sen blir det Party hos maria.... tillsammans me 22 andra tjejer... det ska bli sketakul! bilder kommer säkert"

Sov gott.. för det ska ja =)

/ jojo

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej vännen! Det var mysigt att få prata med dig förut idag! Saknar dig och ser fram emot att ses nästa vecka! Hoppas du är frisk i morgon så att du kan åka till göteborg!

Vi ses snart! Kram o puss!

Lotta

2010-05-21 @ 22:50:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback