Myshelg med mamma

ja... nu e mamma här.... kom i fredags...

vi har haft en toppenhelg! Den började iofs me trubbel,,,, mammas buss var en halvtimme försenad.... o sen glömde de släppa av mamma i norrköping... så hon fick byta buss i Stavsjö o åka tillbax hit... så hon skulle komma 12.50.... men kom 14.10..... skapligt irriterande... det var kallt o vänta kan ja säga..... men det var så mysigt när hon äntligen kom fram... så då försvann irritationen... =)

Vi gick till ett café o åt toast o kaffe... mysigt värre..... sedan gick vi hem,,, o på me myskläder... =)
Kvällen spenderades med lite tv, lite rödvin, lite godis o massa mys =)

Lördagen sov ja länge på.... sååå trött.... sen gick vi vår runda på stan,,, humlegrens, köpte lite "braohasaker",,, o sen vidare till pysselaffären för inhandlande av pärlor så ja kunde göra fina smycken till mamma =)..... sen gick vi till stan... o shoppade nån tröja, lite underkläder o lite julsaker..... ja hann med att skälla ut en expedit oxå.... Grr... ja avskyr när expediter är otrevliga... och det var hon.. så ja kunde inte hålla käften.... SÅ ja sa till henne att hon var väldigt otrevlig.... lite ställd blev hon allt... o även om vi inte blev bra behandlade så hoppas ja att mina ord gav henne en tankeställare så hon behandlar andra kunder trevligare! Grr...

Efter shoppandet gick vi till Akropolis.. en trevlig grekisk restaurang och åt en god middag.... o sen bar det av hemmåt... myskläder på igen...lite musik på ,,,, ett glas vin o sen satte ja igång att skapa smycken.... gjorde 3 halsband o .....8 örhängen kanske.... så kul o få göra till nån som uppskattar de så mycket som hon gör =)

Sen slappade vi i soffan me ost o kex.... o en svensk halvbra film =) En superlyckad dag =)

Idag ska vi till Johns föräldrar o äta lunch... o sen vet ja inte vad vi hittar på för skoj,,, mamma e kvar ända till kvällen iaf.... mysigt!

O när mamma åkt kommer darling hem... .han har varit i Torsby skidtunnel o åkt skidor hela helgen.... nu sätter träningen inför vasaloppet igång på allvar... o då passar ja på att ha myshelger! Perfekt!

I´ll be back! / JOJO