Gott Nytt År mina vänner

Nu e den sista dagen på året här...
Vi e uppe i Sälen... för mig har det blivit mest promenader... men liiiiite skidåkning igår,,,, min älskade John... vilket tålamod han har =) Jag sur o arg för att det var läskigt.... o han snäll o pedagogisk.... ja... han e bra helt enkelt

Idag har jag läst ut en bok ja fick i julklapp av svärföräldarna... ( Emma, Mias dotter) o tagit en promenad... sen bjöd ja "svärmor" på lunch på en trevlig restaurang....

Nu är förberedelserna i full gång inför kvällen.... Vi ska på högfjällshotellet. Smooking till grabbarna o klänning till brudarna....ni ska få se bilder sen =)

En årskröninka såg ja att Jossan hade skrivit.. .det verkar trevligt,,, kanske får bli en sån nån dag,,, men det blir ett senare projekt....
Nu ska ja dricka vinet ja har kvar... sen blir det snittar o champagne =)

Nån bild bjuder ja inte på denna gången.... fick ju knappt nåt gehör sist... men tack ni som kommenterade... alltid trevligt.

GOTT NYTT ÅR
/ Johanna

Bjuder på denna också


GOD JUL

Ja... nu e dagen här... .dan före dopparedan.... o den första av massa semesterdagar..
Kändes helt underbart att gå hem igår o veta att ja inte behövde kommma tillbaka förrän 7jan. Inte för att ja inte trivs på jobbet utan för att ja behöver vila upp mig lite därifrån.

Idag har ja tagit det lugnt... o´sovit länge.. har även varit o handlat den sista julmaten o lite glögg o annat gott.
Nu ska ja slå in de sista julklapparna.. sen blir det ner på stan en snabbsväng för att hämta Johns smoking.
Sen blir det uppesittarkväll me svärföräldrarna.

Imorgon åker vi till Johns faster me familj i Bromma o firar jul. Ska bli trevligt..det var för övrigt de vi va i Frankrike me.. o det var ju trevligt.
På juldan åker vi o hämtar upp Joakim o Niklas... o sen åker vi till Norrköping... Joakim fyller ju år då... så då står det tårtbakning på schemat... o sen mysa såklart
På annandan kommer mamma o pappa oxå hit... så då blir det julfirande me min familj,, julmat, julklappar o allt som tillhör.

På lördagen e vi alla bjudna till Johns föräldrar på middag... o på söndag tar vi det nog mest lugnt.
Sen åker John o ja me Johns föräldrar till Sälen en vecka. Då står det skidåkning o långpromenader på schemat.
Det är även då smokiingen kommer till användning,,, för vi ska nämligen på nyårsfirande på högfjällshotellet.. o där är det dresscode smoking.... så ja har köpt mig en fin klänning,,,, bildbevis kommer senare.. =)

Nu ska ja greja färdigt här.
Så ja önskar er alla en riktigt GOD JUL
Ta hand om er och era familjer i dagarna,, vila ordentligt... o skänk även en liten tanke till de som behöver lite extra. Vi får inte glömma att alla inte har det lika bra på julen som jag är en av de som får äran att ha det. Det är en trevlig helg för många.. men långt ifrån alla. Det får vi nog inte glömma.

Varma kramar från Johanna

Julkänsla

Ja.... idag kom den ordentligt!
Först var det lucia på jobbet.... mysigt me alla små troll som lucior, tärnor, stjärngosssar, tomtar o pepparkakor... =)
Själv var ja en tomte. Så fin så me röd klänning och tomteluva lång ner till knäna =)
Kort kommer senare... glömde ta idag =)

När ja kom hem var det dags att fixa me julgranen....
För att göra en lång historia kort så köpte vi julgran igår.... "glömde" kolla va den kostade.. så när vi kom till kassan fick vi betala 399 kr!!!! ojoj... den ska ja njuta ordentligt av... men fin va den. en kungsgran =)

Sen då... så kom vi hem,,, o skulle sätta den i foten o börja klä den..... tror ni den passar i den julgransfoten vi har?  nej nej.... långt ifrån. Jag försökte övertala John att vi skulle åka  o köpa en ny... för ja hade ju sett fram emot att klä den,,, o ville verkligen inte vänta en dag till... men nej nej tyckte john....den täljer vi till så den passar....
.... problemet var att vi hade inget att tälja me hemma,,, så granen åkte ut på balkongen.... o ja blev sittande rus i soffan!

Men så idag då..... då hade vi fixat grejer att tälja med.... hahahahahaha
envis som synden e john,,,, eller e han kanske bara snål?
2 timmar satt han iaf... o täljde till fotjäkeln.... han minskade omkretsen av stammen med 50 %....
o resultatet såg ut såhär


lägg märke till foten


SEN... var det dags att klä granen.... o såhär fin blev den.... fick tyvärr ingen bild i bra ljus.... men liten glimt får ni iaf!Men nu mina vänner.... är det dags att sova... en liten bild på favoriten under julen.... clementiner.... mums!

Julmys o lite sommarlängtan

Ja.. .det ska ja på snart..... gröt o skinkmacka bjuds det på hos "svärföräldrarna" snart.... mysigt!

Snart e det jul,,, mysigt.... o julklapparna e nästan klara.... o de känns som ja hittat bra saker till alla... skönt skönt"

Det mesta känns bra just nu..... träning o vikt går det bra me,,,,, vågen visade minus 12.2 kg i måndags. =)
Köpte en fin nyårsklänning igår.... det e inte varje dag man gör det =)

Satt o letade efter lite bilder.... .då hitta ja de här.... kan inte låta bli o längta tillbaka. Frankrike september 08