Påsk = ledigt

Om en timme åker John o jag + hans föräldrar till Uppsala... john e född där så de ville visa runt lite i stan... vi ska gå omkring o strosa... äta gott.. o sova på hotell inatt... myyys.

Imorrn åker vi vidare mot sthlm.... .där stannar ja kvar hos min brorsa... o ska träffa några fler av mina brorsor.... o sen blir det hem på söndag eller måndag,,,,,, john åker me c o r hem redan imorrn... han ska greja me bilen i helgen...

såå... trevlig helg på er alla!

I´ll be back! Kraaaaaaaaaaaaamas

Social helg

Nu är det söndag igen.... det e inte klokt vad fort helgerna går... snart e det midsommar... o då fyller ja år =)..
om de nu e nåt att längta efter =)

I fredags blev det att stänga på jobbet...var hemma runt 6... då blev det en snabbstädning... o så hemmets tråkigaste syssla.... VIKA TVÄTT... ja hatar att vika tvätt! Jag blir sur o grinig varje gång jag ägnar mig åt det... .fråga John... han kan intyga det ;)

Men men... när det var klart ( efter mycket OM och MEEEEEn)... så gick vi ner till Spicy hot... en hämtmatsrestaurang på hörnet... o mötte upp Micke B o Annika o köpte me oss mat... när vi kom hem kom även Micke V...  vi åt,, ,tittade på så ska det låta... o en film.... kvällen avslutades me lite Wii... o mycket skratt =) En lugn o trevlig kväll!

Lördagen började med slappande från min sida... o hjälpa kompis o flytta för johns del....
Sen kom Gittan till mig... vi fikade o åkte en sväng till Rusta o Blomsterlandet....

Sen var det dags för födelsedagskalas hon Johanna V... det var trevligt att träffa lite folk som ja inte sett på länge... o fikan var god =)

Sen blev det hem o styla om lite... .sen iväg till Camilla o Oskar för en schlagerkväll me middag o mys. Även Karin, Conny, Jossan o Sadde var där. Det var trevligt som vanligt... maten var otroligt god... lite plockmat... med myyycket vitlök... min mage klarade det bra... men den längtade en hel del efter aloe veran efter....
Det blev även lite röstning med pengar som inslag....jag vann 20 kr.-.. så jav var nöjd.
Bilder kommer nån annan gång då min dator fortfarande inte vill vara kompis me mina kort....

Idag söndag har det gått o lugnets tecken.... lite städning... film o frukost i soffan... o nu formel 1 för john o lite surfande  för mig....
snart ska vi hem till  "svärföräldrarna" o äta middag... o när vi kommer hem ska ja till Emma P en sväng o fika lite.

EN bra helg helt enkelt!
I´ll be back!

Uppdatering

Ja... Evelina... ja håller med! När ja läser din blogg tänker jag ofta på hur sällan ja uppdaterar... ska göra mitt bästa för att bättra mig.

Helgen som var var heeelt underbar.... i fredags kom en gammal jobbarkompis förbi o fikade.. det var trevligt som vanligt,, sen på kvällen var john  o ja hemma... vi bestämnde oss för att ha en kväll för oss själva och det var underbart. Vi lagade en supergod middag,,, pratade,, kramades,, tittade på tv.. delade på en flaska vin... ja you name it,,, jag njöt hela kvällen av att bara vara vi... =)
För er som inte vet så e vi inte helt ofta bara vi... eller jo... det e vi... men vi e ganska sociala båda två... så det e ofta förbi nån kompis, eller så e nån av oss hos nån kompis,, eller vi båda nånstans.. och vi gillar det livet båda två,,, o vi har valt det själva... men det e då det e extra mysigt när vi har våra alldeles egna kvällar... då INGET, eller INGEN får störa det =)

I lördags åkte vi till Linköping tillsammans me Mats o Caroline,,, det skulle bli en sväng på ikea.. men slutade med en heldag där... vi började med att äta lunch på ikea.. sen givk vi omkring en sväng... sen fikade vi... o så shoppade vi en sväng till.... sedan åkte vi in till stan o köpte biobiljetter.... till No country for an old man.

Sen medan vi väntade på att bion skulle börja gick vi o tog en öl... mys..sen var det dags för lmen, Skum men rätt häftigt gjord film.... men.... den var ingen höjdare enligt mig.

Efter filmen gick vi till en grekisk restaurang o åt en alldeles underbart god middag....  sen var det dags att åka hem... såå... i lämnade Nkpg kl 11.15... o kom hem 23.30..... en heldag helt enkelt =)

Söndagen var en städ och tvättdag.... välbehövligt...
Den avslutades med ett besök hos Mats o Caroline.... mats o john grejade me datorerna.. o caroline o ja spelade skip.bo... trevligt
Sen åkte vi ut till Johns föräldrar o sov där över natten!

Veckan som gått har varit bra hitills.... jobbet rullar på.... hade möte i måndags så jag klev innanför dörren 20.30.... i tisdags tvättade vi... o var bara hemma,, Micke var förbi en sväng... spelade lite Wii o fikade.... idag onsdag har ja varit hos Milla... ätit gott,,, pratat strunt,,, inspirerat varandra lite i våra pysselvärldar... o nu e det dax för sängen...

resten av veckan består av
torsdag: Stängning på jobbet (18.30)... sedan blir det hem och veckostäda lite.. o förhoppningsvis lite mys i soffan.
fredag: åter stängning på jobbet (18.30) kvällen har vi ej planerat nåt för...
lördag: födelsedagsfika hos johanna, sedan sclagerkväll hos camilla o oskar
söndag: slappa

Hörs snart igen... tyvärr missade ja att plocka me kameran i helgen.. .så några bilder kan ja tyvätt inte bjuda er på =(