Vår

Dagarna går...

...ja det gör de verkligen... Livet flyter på trots det tråkiga som hänt... och det visste ja väl att det skulle göra... även om det inte har känt så vissa dagar.
Vissa dagar är det nästan som vanligt... andra dagar e tuffa....

I torsdags spelade en kollega en låt vi hade på begravningen på avslappningen me 5-årsgympan... .då brast det.... ja kröp krypandes bort ur rummet... storgråtande...
det gick över efter ett tag.. .men det var en tuff dag...

Begravningen var otroligt fin o vacker.. Många personer var där och hedrade min kära far--... det var fint o se hur omtyckt han verkligen var. I och för sig har ja vetat det redan innan... för det är ofta folk kommer fram "hemma" i Hultsfred o pratar om hur snäll far ja har =) Och det var han verkligen.
Ceremonin i kyrkan var vacker... ja grät mycket,,, men det kändes fint allt vi hade valt... så ja är nöjd med det hela.
Tack alla ni som närvarade... både där i kyrkan, genom blommor, bidrag till fonder... men inte minst genom att tänka på mig, oss den dagen. Jag har verkligen fina vänner... Det är jag tacksam för... o ja ska vårda er genom livet. =)

Pappa... dig tänker ja på vareviga dag... ja minns dig... saknar dig o skrattar mycket åt allt knasigt o roligt vi gjort tillsammans...
Det känns tufft att inte ha dig hos mig nu när våren kommer.,,, vill ju uppleva Norrköping tillsammans me dig... läsa på alla skyltar när man går förbi saker... vägleda dig fel i trafiken så du blir lite sur ;), äta på alla våra favoritrestaturanger,, skratta tillsammans,,, lägga fötterna i ditt knä....ja... allt vi brukar göra.
men det går ju tyvärr inte.... men ja tänker på allt det istället... med ett leende på läpparna.... tack pappa för alla upplevelser ja fått tillsammans me dig. Jag älskar dig... av hela mitt hjärta.

Jag har min mamma här hos mig nu... och det känns riktigt bra... hennes dagar går självklart oxå upp o ner... men ja finns för henne... o stöttar henne... vi stöttar varandra. Igår hade vi en mysig dag... var på promenad... gick längs strömmen,, o avslutade me en fika på ett mysigt ställe.. (knäppingen, besök det när ni kommer till stan.. riktigt mysigt).
På kvällen övningskörde ja tillsammans me john... mamma satt i baksätet... haha... MIN bilrädda mamma satt i baksätet när ja körde... kul kul. Hon överlevde det... o tyckte ja var duktig =)

Vi är även kattvakt nu... Tina o Niclas e i Frankrike (paradiset på jorden) så vi har hand om deras katt Räser... en stooor söt o fin katt... osm ja tyvärr visat mig va lite allergisk mot... men det struntar ja i... för han e så go.... han har bestämt sig för att sova hos mig... ås det gör han varje natt... mys =)

Idag har vi haft en slapp dag... efter ja slutat jobbet kom ja hem... vi har suttit o pratat,, spelat lite kort.. skrattat lite,,, pratat om pappa... o så har ja sovit en stund... skönt skönt.
Räser har legat brevid mig hela tiden ja sov... mys.... =)
Nu ska ja kolla om det går nåt bra på tvn... så ska ja slå mig ner i soffan igen tillsammans me min fina mamma.
Här kommer lite bilder.

             

Snart kommer en uppdatering med foton från Johns 30-årsfest vi haft,,, + bilder från hans present,,,, En terrängkörning me Jeep i Kolmården.
Men detta inlägg får räcka för idag...
Hoppas ni fortfarande besöker min sida.... alltid roligt att få dela med sig.

Kram från jojo