Lilly

Den 30 november 2010 hände det som inte ska hända en gravid kvinna.
Värkar följt av att vattnet gick, sen kom Lilly ut.... alldeles för tidigt.
Hon föddes i vecka 21+
Det är ju alldeles för tidigt för att de ska klara sig utanför magen... och det är inget läkarna gör något för att rädda.

Hon föddes kl 07.30 på morgonen, under dagen fick vi ta många beslut,,,, om vi ville ge henne ett namn o ha en namnceremoni med präst... o det ville vi... hon fick namnet  Lilly... för hon var ju så liten. =)
Vi fick även träffa överläkare, kurator, sköterskor, barnmorskor..
Vi fick ta beslut om hur vi ville hon skulle gravsättas, hur vi ville att de sista farvälet skulle gå till, om vi gick med på obduktion... ja massa mer beslut.
det var en otroligt tuff dag... sorglig, orättvis... fin... overklig... ja ja kan hitta många ord för att beskriva dagen.

När vi kom hem var det andra sysslor som behövde göras,,, meddela vår familj om det tråkiga, meddela jobb,, meddela vänner och bekanta.

Ja... Ja har varit med om en del de senaste åren,,, det är inte utan att ja lärt känna mig själv mer.. förstått vilka som verkligen är mina vänner.. fått stöd av både nära och kära.

Det  som väntar oss nu är svar på varför det som hände hände... en del kommer vi kanske få svar på men ibland är det tyvärr så att det inte alltid finns svar.... ibland händer det bara saker som vi inte kan förstå eller göra nåt åt.

Nu lilla pappa får du ta hand om vårt älskade efterlängtade lilla barn.. vår lilla flicka Lilly!


Vill oxå passa på att tacka för allt stöd vi fått,, ,alla sms, samtal, mail, vykort, gåvor, besök... och inte minst alla varma ord och kramar......Det värmer,, och hjälper till på vår väg att läka igen!
Tack / Johanna