Dåligt...

Ingen som kommenterar det jag skriver... kanske betyder att de tinte  e nån som läser... eller inte e intresserad av o veta va som händer i mitt lilla liv... så ja tar mig en funderare om ja ska lägga ner det hela.... kan ju ha mina tankar o bilder för mig själv...mm,, detta tål att funderas på.,..

Jag återkommer... kanske! / J

Kommentarer
Postat av: Marcus & Hanna

Med tanke på att några kommenterade förrförra inlägget så betyder det att det visst finns läsare...Det är inte jättemånga som kommenterar på min blogg heller...men jag vet att det finns folk som läser den ändå...har runt 15 unika läsare om dagen...

Keep up the good work!! Vi läser!!

Kramar

Postat av: Marie

Håller med Marcus och Hanna.
Jag läser också och erkänner att jag inte kommenterar så ofta. Men jag läser din blogg så fort du har skrivit något nytt.
Ses vi på lördag?
Kram

2007-10-10 @ 09:33:32
Postat av: Jonny Bengtsson

Hej Johanna. Jag tycker det är bra att du skriver om ditt liv. Lägg inte ner bloggen.
Skicka mejl till alla du känner och tala om att du bloggar, så får du fler läsare och förhoppningsvis fler kommentarer. Vi syns väl på Lördag.

2007-10-10 @ 11:19:56
Postat av: Anonym

Jag läser gärna och mycket! =) Det viktigaste är väl att man skriver för sin egen skull och för att man tycker att det är kul! Jag har själv inte haft någon lust att skriva på länge nu så då struntar jag i det och hoppas att skrivarlusten kommer tillbaka. Jag har börjat återgå mer och mer till att skriva dagbok i pappersform. Det är väl lite varierande vad man har lust med.
Jag är fortfarande hemma och sjuk. Men imorgon ska jag tillbaka till jobbet! Känns bra att äntligen börja känna sig frisk igen!
Var rädd om dig! Vill träffa dig och prata prata prata snart! =)
Kramar i massor!

2007-10-10 @ 11:21:56
Postat av: Anonym

...det var från mig! =) lottapotta

2007-10-10 @ 11:22:47
Postat av: Emma

Det där med att inte få kommentarer är nog något som vi alla bloggare erfar. Det är betydligt fler som läser än som kommenterar och tyvärr får vi nog leva med det. Men - jag kikar in på din blogg flera gånger i veckan! Kram

2007-10-11 @ 09:21:39
URL: http://teaterpedagogen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback