Ännu mer Frankrikeja...detta var lite från Frankrikeresan... tänkte bara lägga in några kort först-... men allt var så underbart o mysigt... så ja kunde inte välja =)

Orkar inte skriva om allt vi gjorde... men ja kan nämna en del ställen vi besökte:
Nice, Cannes, Saint Tropez, Tourettes, Mougans, Gourdon, Antibes, Saint Raphael, Valbonne, Agay, Vence, .....ja... det var nog fler.... men det var de ja kom på.....

Jag avslutar me ett foto på John o jag i bussen från flyget hem.....Trötta, men otroligt nöjda för en underbar resa! =)
image191

Kan ju även tillägga,,,, att ja har börjat älska Frankrike... redan efter första daten! =)... det kallar ja kärlek vid första ögonkastet det =)

Frankrike

 

Mot Frankrike!

JAAA...ni e det inte många timmar kvar tills vi åker. Inatt kl 2.30 åker vi från Norrköping mot Arlanda... o jaa... ja kommer nog sova litegrann i bilen.... Flyget går ca 7 från Arlanda... o vi e framme i Nice runt 10.30 tror ja...... sen åker vi till lägenheten... o semestrar för fullt!

Det är varmt i Frankrike nu... förhoppningsvis runt 20 grader... men det kan lika gärna vara blåsigt o regnigt... så jag kan erkänna att det var rätt svårt att packa idag... visste inte riktigt vad jag skulle ta med mig... .men men... det dlöser sig alltid... det finns större och viktigare problem i världen jag vet... =)

det ska bli såå skönt att komma bort ett tag... vara ledig från jobbet.... det ska bli e sån frihet... slippa gå upp tidigt... stressa... känna stress inför att lägga mig tidigt så jag orkar och kan vara en bra människa och pedagog nästa dag....

nee.. .usch... den här veckan ska ja strunta i det.... utan bara vara som jag känner för! O sen kommer jag tillbax till jobbet den 23 med nya friska tag!

Ska försöka uppdatera nån gång därnere... men tills dess.... ha det så bra här hemma...... jag ska tänka på er!

I´ll be back! / Jojo Von Bäst (ja e tillbax)

Uppdatering!

Ja... nu e det roligare o skriva igen efter lite upplyftande o värmande kommentarer =)

Jag menar inte att ja behöver kommentarer efter varendra inlägg-... men när ja får det är det så mycket roligare att skriva igen...
jaja.-... nog tjatat om det från min sida =)

Ja... nåt tråkigt först.... På lördag har min kära kusin Carro 30-årsfest-...  o vi kan tyvärr inte komma... det känns tråkigt att missa för det är många av mina släktingar som ska komma dit.... menmen... det går fler tåg... Ha det så trevligt allihop iaf-... o partaja för mig också =)

Men.... anledningen till att vi inte kan komma är det positiva--... om man kan uttrycka sis så =)

Vi åker nämligen till Frankrike på söndagnatt! o behöver förbereda en del i helgen.

Johns föräldrar har en lägenhet där som vi äntligen ska få åka o semestra i. John o ja ska åka tillsammans med hans föräldrar... och det ska bli riktigt trevligt. Vi åker som sagt söndagnatt...(den 14)...o kommer hem tisdag den 23oktober. Det ska bli så himla skönt kan ja liva er. Den här hösten har varit ganska tuff på jobbet, med en del nya barn o en del frånvaro från personal....så det ska bli skönt att vila upp mig ölite... o hämta nya krafter!
Det är fortfarande varmt där.... ca 26 grader kan det vara på dagarna... dock rätt kyligt p kvällarna... men det gör inte mig ett dugg.. mysigt o sitta inne i en varm lägenhet då... me lite franska ostar o franskt vin kanske =)

O så en rolig händelse till.-.... på måndag har John o jag varit tillsammans i 2 år.... det ni.... tiden springer iväg känns det som... o rolig har den varit... o roligare ska den bli =)
Minns det som igår när vi först träffades på studentpuben... satt o pratade en hel kväll.... han fick mitt nummer... o vi skiljdes åt.... vid de lugna låtarena träffade ja på nan på dansgolvet igen... o vi dansade tillsammans... till "You´re beautiful" med James Blunt. Sedan skiljdes vi åt igen.... på tisdagen efter ringde han o frågade om jag hade lust med en fika... o självklart hade jag det... Vi träffades på världens bar på torsadagen...kl 8 tror ja det var... o där satt vi till kl 22.15.... o hade pratat skrattat, pratat o skrattat igen.....efter en lång kram skiljdes vi åt igen...... o sen var det lördag igen... den 15.. då träffades vi på studentpuben igen.... o där pratade vi hela kvällen.... när James Blunts låt spelades på dansgolvet igen sa bara John.... "Nu ska vi dansa"... o det gjorde vi..... o på den vägen är det-... sen dess har det hänt mycket... o jag är så glad att vi har träffats... trivs så bra ihop med den killen... Mmm =)

Ha det bra tills ja hör av mig igen.... kramar till er alla! / En glad Jojo

Tack!

Får tacka för alla kommentarer! Det värmde i min frustration! Ja vet att man ska skriva för sin egen skull,, ,och det gör jag.. annars hade jag aldrig börjat över huvudtaget... men jag tycker ändå att det e lite trevligt när ni kommenterar om ni läst nåt....
vart ja än går nu för tiden tycker ja folk pratar om att de har sett saker i min blogg.. eller läst om saker o så...

o då menar ja,,, att e de så många som e intresserade så har väl ja rätt att vara intresserad av vilka som läser =)

jaja.... det blir nog fler inlägg i framtiden!

Nu ska ja va social me min kära sambo ett tag =)

 /jojo

Dåligt...

Ingen som kommenterar det jag skriver... kanske betyder att de tinte  e nån som läser... eller inte e intresserad av o veta va som händer i mitt lilla liv... så ja tar mig en funderare om ja ska lägga ner det hela.... kan ju ha mina tankar o bilder för mig själv...mm,, detta tål att funderas på.,..

Jag återkommer... kanske! / J

Förkylnings- och pysseltider!

Blä för förkylningar... jag har varit förkyld till o från i flera veckor... men det har aldrig riktigt brytit ut.... usch.. jag hatar o känna mig halvsjuk... antingen ska ja vara helt frisk.. .eller så pass sjuk att jag måste ligga i sängen... för det där emellan klarar jag inte av... jag kan inte slappna av o vila då... o ännu mindcre vara hemma från jobbet... vadå ja e ju "bara lite förkyld, o seg"..... men jag gör ju inte lika bra ifrån min när jag inte mår helt bra... och den känslan inom mig fgör mig stressad.... men iaf... igårkväll kände jag mig sämre,.,, så jag bestämde mig för att vara hemma idag... och det var nog bra gjort... jag vaknade kl 6,, o ringde till jobbet och sjukanmälde mig.. sen somnade jag om,,, vaknade till när john kom in o sa hejdå när han åkte ca 7.45.... sedan somnade jag om igen.... och vaknade inte förrän 14.10......vA!!va!!! så länge tror jag aldrig jag sovit... så det var nog verkligen ett sunt val att stanna hemma idag... jag har fortfarande ont i huvudet och känner mig lite hängig,., men mår bättre! så jag ska stanna hemma imorgon oxå för att verkligen få chans att bli frisk....

Men nu till nåt roligare att berätta =) jag är inne i en pysselperiod igen... sysslar med allt från att göra om i lägenheten, måla tavlor, scrapbooking, göra födelsedagspresenter, tillverka smycken. När jag är i mina skapandeperioder mår jag såå bra.. =)

Gjort om lite i lägenheten,,,, finfint tycker ja =)


nya gardiner i köket =)


Jag målar en serie av tavlor som ska sitta i vårt vardagsrum,,,, det är tre tavlor, men jag är bara klar med den ena... är inte riktigt klar över hur det slutgiltiiga resultatet ska bli än... men den ena är iaf klar... och den föreställer johns o mina händer!


tycker om att göra om ibland... ta bort saker... ta fram lite nya ljusstakar... o byta tavlor o fotografier... förändring e roligt... tyvärr kan det bli rätt dyrt, men jag har kommit på att jag kan förändra rätt mycket med de grejer jag redan har, om jag byter ut de ibland.
lite fler bilder...


här kommer även lite bilder på vårt sovrum...missade ju det sist =)


Snart har jag tänkt ha lite smyckesparty... visa mina smycken... och det kommer även finnas till försäljning... o ev beställning... nån som e intresserad.. så säg gärna till =)

Först ska ja bara bli klar me Lovisas 1-årspresent... bilder på den kommer nästa vecka =)

Avslutar med ett kort på mig o mina bröder när vi va små.... e vi inte söta? =)