Fredagsmys

Igår kom Niklas och mormor hit.. Agnes och jag gjorde hemmagjord pizza. Min duktiga hjälpreda ville hjälpa till med allt.. Till och med äta upp ingredienserna.. Färsk tomat hade ja tänkt ha på pizzan, men den åt Agnes upp.. Hon tryckte även i sig oliverna på halva plåten.. O ngr minimozzarella.. Skrutt...
När mormor o Niklas kom fick de inte en lugn stund.. Läsa böcker, gå o handla, laga mat.. 
21.30 höll hon dig vaken till.. Då somnade hon på mamma o mig i soffan! 
I vanliga fall somnar hon mellan 18.30-19.30... Så hon gick bra energi av vårt älskade besök!
Varför blogg?

Ibland undrar ja varför ja skriver blogg.. Vad ja vill få ut av den.. Den är ju för min skull.. Som en minnesblogg.. Men eftersom ja skriver så alla kan läsa så tycker ja ju de e kul om andra läser.. O de har ja ju ingen aning om ifall folk gör.. O isf va ni som läser tycker om att läsa om? 
Kan ni inte posta en liten kommentar om det så ja får veta! O få inspiration! 


Energipåfyllning

Förra helgen åkte ja till Evelina, en av de vänner ja har som står mig väldigt nära.. Hon har en av de platser i mitt hjärta som är så betydelsefullt, äkta, underbart! 
Vi spenderade helgen i hennes sommarstuga på Öland.. Bara hon och jag, utan man o barn! Det var såå rätt.. Jag både fick och kunde ge massa energi. Vi kunde prata prata prata.. Börja vissa meningar på fredagskvällen o inte avsluta de förrän på söndagsmorgonen .. Såna samtal som vi brukar ha.. Prata djupa känslor, upplevelser.. Prata glädje och sorg.. Skratta., o nästan gråta... 
På lördagen var vi på ett av Sveriges paradis.. Det var en av de vackraste ställen ja sett... Bilderna kan inte visa hur underbart de var.. Men de ger en liten känsla iaf. 
Även tågresan dit var bra.. Mamma o ja åkte från nkpg.. Sen hoppade hon av i Hultsfred. De var trevligt att ha sällskap, men oxå bra o skönt att få åka själv en bit. 1:a klass kostade vi på oss oxå så bi satt bra  sen hämtade Evelina mig i Kalmar.. Vi gick i affären en stund.. Sen en snabb middag o den handlade vi mat o frukost.. Spenderade över en timme på citygross.. Bara strosandes, fnittrandes utan stress. Underbar känsla! Ja åkte inte hem förrän söndaglunch! 
Då var det underbart att krama på Agnes kan ja lova! ❤