forts..Öland

Vi åt glass och småshoppade lite me Mikael o co i Borgholm, sen på e.m åkte vi till Färjestaden och shoppade lite... ja köpte två par skor (kan ju tilläggas att ja köpte två par  i Löttorp oxå, men det e alltid bra me skor,, det går åt...eller? )
Sedan handlade vi mat och vin till kvällen. För då var vi i en stuga som de lånar en vecka, nånstans på Öland,,, jag och lokalsinne lixom =)  Vi grillade drack vin, skrattade och pratade,,, åhh va ja tycker om att umgås me de... min kära familj... o Lovisa som bara växer... Hoon blir 9 månader i veckan... otroligt!

Dagen efter blev lugn,, vi var i stugan, Lovisa badade pool, tur att hon han.. för senare blev det oväder, och då var vi bara i stugan förutom en liten avstickare då vi åkte iväg och handlade lite mat. Vi sov där på den kvällen oxå.

Dan efter var en kanondag,,, strålande sol och klarblå himmel,,,då bar det av till Ekerums camping där vi spelade minigolf, åt glass och badade... till och med Lovisa badade,,, hennes allra första dopp i havet. =)

John och jag stannade kvar på den campingen på kvällen då Mikael och Therése åkte hem till stugan igen.
John o ja grillade och spelade tågspel i tältet. Mysigt.

Nästa dag åkte vi till södra Öland. Mörbylånga... där åt vi lunch på en mysig hamnrestaurang. Sedan åkte vi återigen till Evelina o Henrik. Vi + Henkes syster åkte till en restaurang brevid slottsruinen och åt grillbuffé. Grymt gott,,, men vi blev grymt mätta.

Sedan åkte John, jag och Evelina vidare till Evelinas stuga på norra öland... närmare bestämt i Källa... o sov där.

Och idag är det fredag... john o ja gör en utflykt medan evelina jobbar... nu e vi ju i Böda, men ska snart vidadare till Byxelkrok en sväng. Kvällen ska vi tillbringa i Eves stuga... och imorrn åker vi vidare... nästa stopp blir Hultsfred... spännande....

Hörs snart igen.... Eller förresten... det här måste ja ju skriva om... ja har ju nämnt att vi sover i tält... usch, kallt, hårt tänker ni säkert då,,, men nej nej nej så fel. Vi sover på en 30 cm tjock luftmadrass... täcker nästan hela tältet... o sen sköna täcken... har aldrig sovit så bra i tält... längtar redan till nästa gång"

Uppdaterar med bilder när vi kommer hem... tills dess,,, ha en fortsatt bra sommar.

Kramar Johanna... o John
..... o som vanligt....


I´ll be back

Kommentarer
Postat av: Milla

VAd härligt det är att få vara med familjen och med små barn som växer. Jag är mäkta imponerad men det låter som att ni sover rätt bra där ni är och då ska man inte klaga. Puss puss

Postat av: Marcus & Hanna

Hej hej!
Hoppas ni har det bra på Öland, och inte minst på Böda Sand! Sveriges finaste plats på sommaren!!
Vi får väl ta och träffas så småningom...
Många kramar!

2007-08-04 @ 17:57:20
URL: http://bengthans81.blogg.se
Postat av: KusinCarro

Hej svejs! Låter som att det är fullt upp på semestern! Härligt! Själv har jag blivit lite förkyld så här sista dagarna innan semestern är över... Men nästa helg är jag absolut frisk! Hur blir det med festen i poolen? :)

2007-08-11 @ 21:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback